PERADEJORDI se suma al nostre projecte

Peradejordi, una empresa amb més de vint-i-cinc anys d’experiència al món industrial, empresarial i tecnològic, serà un dels nous espònsors del Club.

Peradejordi ofereix solucions integrals basades en l’enginyeria, la seguretat i la salut. L’experiència, combinades amb uns sòlids coneixements en enginyeria i una estreta vinculació amb PIMES i multinacionals, els permeten oferir grans línies de solucions als nostres clients.

El seu objectiu prioritari és reduir el risc i la sinistralitat laboral mitjançant un servei integral i personalitzat adaptat a les necessitats del client. Això comporta importants beneficis econòmics als seus clients.

Peradejordi està a l’avantguarda de les tècniques de seguretat i com a consultoria tècnica ofereixen un producte integral que els permet estar capacitats per abastar els diferents camps de l’enginyeria, elaboració d’estudis i projectes, tècnics, prevenció de riscos, autoprotecció, seguretat industrial, certificacions, salut, formació tècnica laboral i investigació de sinistres.

El seu equip humà està format per un gran equip de professionals de diferents àmbits: enginyers, químics, biòlegs, arquitectes tècnics, metges, psicòlegs, tècnics competents en plans d’autoprotecció, tècnics superiors de prevenció de riscos, etc. tot això complementat amb un instrumental d’última generació.

Si voleu saber més d’ells, de què fan, com ho fan i on ho fan, podeu entrar al seu web:

peradejordi.com